Bu haber kez okundu.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Personellerine "Hastane Ortamında Etkili İletişim" Eğitimi Verildi
banner229

Özel Siirt Hayat Hastanesi hizmet içi eğitimlerle personelin mesleki becerileri katkı sağlayarak, performans verimliliğini artırmayı amaçlayan  "Hastane Ortamında Etkili İletişim" eğitimi verildi.

Eğitimde; hasta memnuniyeti, hasta hakları ve hasta sorumlukları, iletişim becerileri, etkili iletişim yolları vb. konularında bilgilendirici bir hizmet içi eğitim düzenlendi.

Siirt Üniversitesinden Doç. Dr. Erhan Akın tarafından, öfke kontrolü, stres yönetimi, empati, zorlu durumlarla başa çıkma, hasta psikolojisi ve davranışları, çalışanlar arası etkili iletişim ortamının sağlanması alanındaki konu başlıklarına değindi.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda düzenlenen "Hastane Ortamında Etkili İletişim" eğitim seminerini Siirt Üniversitesi Doç.Dr.Erhan Akın tarafından verildi.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda düzenlenen eğitime Hastane Müdürü Necmettin Fırat ile yöneticiler, poliklinik ve servislerde görevli veri giriş personelleri ile güvenlik personelleri katıldı.

Doç. Dr. Erhan Akın tarafından verilen eğitimde; katılımcıları eğitime adapte etmek ve verimliliğini arttırmak amacıyla tanışma ve kaynaşma etkinliği ile başlayan eğitimde personeller;  iletişimin önemi,  iletişim süreçleri,  doğru iletişimin formülü, yanlış dinleme türleri, iletişim önündeki engeller başta olmak üzere kendilerine mesleki anlamda katkı sağlayacak bilgiler verildi.

İletişimi yaşamın zenginleştiren veya fakirleştiren sihirli bir olay olarak ifade eden Akın, kurumun dışa açılan yüzünün çalışanlar olduğuna dikkat çekerek katılımcılara çevre ile olumlu iletişim oluşturmada etkili olan faktörleri anlattı.

Gerçekleşen eğitimden memnun kalan hastane personeli, eğitiminin mesleklerine olumlu etkiler sunduğunu ifade ederek başta Doç Dr. Erhan Akın'a ve  düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakan Demir 1 yıl önce

Akademisyen bir hoca tarafından eğitim verilmesi çok iyi olmuş. Herkesin eğitime ihtiyacı var diye düşünüyorum. Tebrik ederim güzel düşünce.