Bu haber kez okundu.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Müdürü Necmettin Fırat’tan Sağlık Çalışanlarına Teşekkür
banner229

Türkiye'nin dört bir yanında vatandaşlar, yeni tip Corona virüs (Covid-19) ile mücadelede özveriyle çalışan sağlık personeline teşekkür için evlerinin balkonlarından alkış tuttu.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Müdürü Necmettin Fırat, Küresel salgın olan ve dünyayı kasıp kavuran coronavirüs salgınına karşı sağlık çalışanları büyük bir özveri ile mücadele ediyor. İşte bu fedakarlık ve gayret karşılıksız kalmadı.

Her ilde sağlık çalışanlarına destek için vatandaşlar alkışlarla seslerini duyurdu. İlimizde de vatandaşlar, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadelede özveriyle çalışan sağlık personeline teşekkür için evlerinin balkonlarından alkış tuttu.

Özel Siirt Hayat Hastanesi olarak, ilimiz Devlet hastanesinde, Özel Siirt İbni Sina Hastanesi ve ilçe ve beldelerimizde büyük bir özveri ile çalışan tüm sağlık çalışanlarımıza  teşekkür ederiz.

Dün gece ilimizde saatler 21.00'i gösterdiğinde vatandaşlar, evlerinin balkonlarına çıkarak sağlık çalışanlarına verilen alkışlı desteğe katıldı.

BAKAN KOCA'DAN ÜST ÜSTE 3 GÜN ALKIŞ ÇAĞRISI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, saat 21.00'de evlerinin pencere ve balkonlarında sağlık çalışanlarını dakikalarca alkışlayan vatandaşlara teşekkür ederek, "Yarın, ertesi gün aynı saatte minnettarlığımızın sesi tekrar duyulsun." çağrısında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
HAYRETTİN DEMİR 4 yıl önce

TEBRİK EDERİM