Bu haber kez okundu.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Müdürü Necmettin Fırat’ın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı
banner229

Özel Siirt Hayat Hastanesi Müdürü Necmettin Fırat’ın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Fırat Mesajında; Bugün 3 Aralık Engelliler günü. Birleşmiş Milletler tarafından uluslarararası bir gün olarak kabul edilmiştir. Kişinin hayatında yaşam şartlarını zorlayan engelleri; doğuştan, kaza sonucu ya da hastalıklar sonucunda oluşabilen duyusal, zihinsel ve bedensel olabilmektedir.

Birlikte yaşadığımız engelli insanlarımızın farkına varmak ve onlarla birlikte yaşadığımızı unutmamamız gerekiyor. Engellilerimize bir engelli adayı olduğumuzu bilerek, empati kurarak yaklaşmalıyız. Onların haklarını almalarını, haklarını kullanmalarına engel olmayarak yapabiliriz.

Engelli vatandaşlarımız için ayrılan yerleri ihlal etmeden, saygı çerçevesinde huzurlu bir yaşam sürdürmelerine destek olmalıyız. Fırsat verildiğinde çalışma hayatının her alanında gösterdikleri başarılar gün geçtikçe artmaktadır.

Bu duygu ve düşüncenin toplumumuzun en hassas meselelerinden biri olan engelli vatandaşlarımızla ilgili duyarlığın artmasına vesile olması temennisiyle 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutluyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ömer Demir 4 yıl önce

emekleriniz boşa çıkmasın, yorulmayan bir çalışma azminiz var herkese yardımcı olmanız iyimserliğinizi takdir ettim.