Bu haber kez okundu.

Özel Siirt Hayat Hastanesi İle Siirt Park Avm Arasında Karşılıklı İndirimli Hizmet Anlaşması Yapıldı
banner229

Siirt Park AVM 550 çalışanı (eş-çocuk, anne-baba) dahil olmak üzere Özel Siirt Hayat Hastanesinde özel indirimli sağlık hizmetinden yararlanacak.

Siirt Park Avm İşletme Müdürü Mehmet Zeki Güzel ile Özel Siirt Hayat Hastanesi Müdürü Necemettin Fırat arasında karşılıklı indirimli hizmet anlaşması yapıldı.

Siirt Park Avm İşletme Müdürü Mehmet Zeki Güzel ve Özel Siirt Hayat Hastanesi Müdürü Necmettin Fırat tarafından imzalanan indirim protokolünde,Muayene fark ücretlerinden,Radyoloji işlemleri (Emar, Ultrason,Tomografi),Laboratuar işlemleri (Tahliller),Normal Doğum işlemelerinden,Sezeryen Ameliyatlarından,Genel Ameliyat fark ücretlerinden,Check-Up hizmetlerinden,yatak ücretlerinden indirimli faydalanabilecekler.

İmza töreninde konuşan Siirt Park Avm İşletme Müdürü Mehmet Zeki Güzel, “Çalışanlarımıza sunduğumuz hizmet konusunda önemli anlaşmalardan birini bugün gerçekleştirmiş olduk. Bundan sonra da Özel Siirt Hayat Hastaneleri ile işbirliğimiz devam edecek” dedi.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Müdürü Necmettin Fırat, Hayat hastanesi çalışanları ve aileleri Siirt Park Avm de belirtilen mağaza, cafe ve Restaurantlardan indirimli hizmetten faydalanacağını belirterek, İndirim sözleşmesinin her iki taraf için de hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yusuf yılmaz 3 yıl önce

ilimizde 2 büyük işletme için çok güzel düşünülmüş. siirt park avm yatırımcısına halk olarak teşekkür ederiz. sürekli ekranlarda olup siirt'e hiçbir faydası olmayan birçok siirtli işadamlarından daha değerlidir halkın gözünde.

Avatar
yasemin demir 3 yıl önce

siirt'e yaklaşık 5 yıldır yaşıyorum. hayat hastanesine gidiyoruz aile olarak. son 1 yıldır hizmet anlamında sürekli gelişme görüyorum bunların devam etmesini diliyoruz. çocuk polikliniğinde giriş ücretinde yapılan kardeş indirimi içinde yetkililere teşekkür ediyorum.