Bu haber kez okundu.

Özel Siirt Hayat Hastanesi, 23 Nisan Tatilinde Tüm Branşlarda Hizmet Verecek
banner229

Özel Siirt Hayat Hastanesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramında ve Cumartesi günü tüm branşlarda hizmet verecek.

Özel Siirt Hayat Hastanesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramının resmi tatil günü olmasına rağmen, vatandaşların mağdur olmaması için tüm branşlarda hizmet vereceklerini belirttiler.

Özel Siirt Hayat Hastanesi yönetiminden yapılan açıklamada,“23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk  Bayramında tüm branşlarda hizmet vereceklerini belirten, Hastane Müdürü Necmettin Fırat, vatandaşlarımız sokağa çıkma kısıtlaması olan Cuma be Cumartesi günü tüm branşlarda alacakları randevu İle istedikleri doktora muayene olabilecekler.

Aldığımız bu karar hem vatandaşlarımız hem de özel sağlık sektörü açısından önemli ve doğru bir karar olduğunu belirten hastane yönetimi,“23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramında tüm branşlarda hasta kabulüne devam edilecek. Halkımıza hizmet vermek bizim birincil görevimizdir. Şimdiden tüm Siirt Halkının 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramını kutlar, sevdiklerinizle beraber sağlıklı günler dileriz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.