Bu haber kez okundu.

Özel Siirt Hayat Hastanesi 2023 Yılı Sağlık Karnesini Açıkladı
banner229

Özel Siirt Hayat Hastanesi her alanda vatandaşların tercihi olmaya devam ediyor.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Müdürü Necmettin Fırat, 2023 verilen hizmetlere ilişkin açıklamalarda bulunarak, 2023 yılında sadece 69.339 hasta muayenesi yapıldığını söyledi.

Konuya ilgili açıklama yapan Özel Siirt Hayat Hastanesi Müdürü Necmettin Fırat, 69.339 hastanın polikliniklere başvurduğunu, acil servisten 24.975 kişi,1.012 doğum,2.572 Ameliyat,738 kişi Yeni Doğan ve 9.957 yatan hasta hastanelerinden faydalandığını söyledi.

Özel Siirt Hayat Hastanesi’nin tıbbi donanımı ve deneyimli uzman kadrosuyla hizmet verdiğini belirten Fırat, sağlık sektöründe önemli gelişmelere ve yeniliklere imza atmaya devam edeceklerini vurguladı.

‘SAĞLIĞINIZI ÖNEMSİYORUZ’

Özel Siirt Hayat Hastanesi Müdürü Necmettin Fırat, “Özel Siirt Hayat Hastanesi Ailesi olarak; hastalarımıza en iyi tanı ve tedavi hizmetlerini sunmak, hastalarımızın yaşam kalitelerini yükseltmek, hasta ve hasta yakınlarının memnuniyetini arttırmak, bizim için çok değerlidir.

Vatandaşlarımızın bize güvenmeleri ve bizi tercih etmeleri, en büyük gurur kaynağımız olmuştur. Hastalarımıza en iyi tanı ve tedavi hizmeti sunarak, yaşam kalitelerini yükseltmek, bizim için her şeyin üzerindedir. Alanında uzman hekimlerin yer aldığı ekibimizle, kaliteden ödün vermeden sağlık hizmeti sunmaya gayret ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.