Bu haber kez okundu.

Özel Siirt Bilim ve Teknik Koleji, Özel Siirt İbni Sina Hastanesiyle İndirim Anlaşması Yaptı
banner229

Özel Siirt İbni Sina Hastanesi daha önce yapmış olduğu indirim anlaşmalarında Türkiye Kamu Sen,Türk Kızılay Şube Başkanlığı, Şehit Gazi Birlik Sen, Diva Sen sendikalarıya yapmış olduğu indirim anlaşmalarının ardından Özel Siirt Bilim ve Teknik Koleji ile  özel indirim anlaşması yaptı.

Özel Siirt Bilim ve Teknik Koleji ile Özel Siirt İbni Sina Hastanesi arasında %20  indirim protokol anlaşması imzalandı. Özel Siirt Bilim ve Tteknik Koleji Öğretmen ve çalışanlarına Özel Siirt İbni Sina Hastanesi ile indirim anlaşması gerçekleştirdi.

Özel İbni Sina Hastanesi ile imzalanan bu protokol ile Özel Siirt Bilim ve Teknik Kolejinin öğretmen ve çalışanlarının birinci derece yakınları (anne, baba, eş ve çocuk) %20 indirimli muayeneden yararlanabilecek.

1 yıl süre ile geçerli olacak bu anlaşma Özel Siirt Bilim ve Teknik Koleji Müdürü Hüseyin Seyidoğlu ve Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Koordinatörü Damla Yüksekkol arasında imza altına alınarak yürürlüğe girdi.

Özel Siirt Bilim ve Teknik Koleji Müdürü Hüseyin Seyidoğlu, Siirt ilimizde önemli bir bölümüne hizmet veren hastahanelerden biri olan. Özel Siirt İbni Sina Hastanesi arasında anlaşma sağlandı. Özel Siirt Bilim ve Teknik Kolejinin öğretmen ve personel veya yakını olduğunu tanzim ederek resmi kimlik belgesi ile birlikte belgeleyen kişilere sözleşmede tanımlı (%20) oranında indirim yapılacaktır. Tüm çalışanlarımıza hayırlı olsun.

Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Koordinatörü Damla Yüksekkol ise, Özel Siirt Bilim ve Tteknik Koleji ile özel indirimli “Sağlık Sözleşmesi” yapmaktan mutluluk duyduklarını Özel Siirt Bilim ve Teknik Koleji öğretmen ve çalışanlarına kaliteli sağlık hizmetleri sunacaklarını ifade eden Yüksekkol,diğer kurumlarla indirim sözleşmesi yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.