Bu haber kez okundu.

Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Ömer İnan İlimizi Ziyaret Etti
banner229

Millî Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Ömer İnan, bir dizi çalışmalarda bulunmak üzere ilimizi ziyaret etti.

Bir dizi çalışmalar yapmak üzere Siirt'e gelen Millî Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Ömer İnan, kentteki programına İl Millî Eğitim Müdürü Deniz Edip'i makamında ziyaret ederek başladı.

İlimizde yapılan eğitim çalışmaları hakkında İl Müdürü Edip'ten bir takım bilgiler alan Genel Müdür İnan, bu ziyaretin ardından İlçe Millî Eğitim Müdürleri, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri ile değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

İl Millî Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda yapılan toplantıda ilimizdeki yeni eğitim-öğretim yılı hazırlıkları değerlendirilirken Bakanlık tarafından hayata geçirilen önemli projelere de değinildi. İlimizde yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bir takım bilgiler alan İnan, çalışmalarından dolayı İl Müdürü Edip'e teşekkür etti.

İnan, değerlendirme toplantısının ardından Abdulhamid Han Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde kurulan Endüstriyel Ekmek Üretim Tesisini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Okul ziyaretlerine devam eden İnan, İl Milli Eğiti Müdürü Edip ile beraber Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu, Yağmurtepe İlkokulu ve 75. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri ile buluştu.

Öğretmenler ile bir müddet sohbet eden İnan, öğretmenlerin sorun, talep ve önerilerini dinledi. Millî Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Ömer İnan, ayrıca Kurtalan İlçemize de bir ziyaret gerçekleştirerek İlçedeki yeni eğitim-öğretim yılı hazırlıklarını inceledi.

Kurtalan Borsa İstanbul M.Akif Ersoy İlk-Ortaokulu ve Kurtalan Gökdoğan İlk-Ortaokulunu ziyaret eden İnan, okulda bulunan öğretmenler ile bir araya gelerek sohbet etti.

Kurtalan İlçesindeki ziyaret, öğretmenler ile hatıra fotoğrafı çekinilmesinin ardından son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.