Bu haber kez okundu.

Özel İbni Sina Hastanesi, Siirt Türkiye Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneğine İndirimli Hizmet Verecek!
banner229

İbn-i Sina Hastanesi ile Siirt Türkiye Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği arasında  indirim protokolü imzalandı.

Protokole göre ilimizde görev yapan Siirt Türkiye Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği bağlı tüm personeller ilgili hastanenin sağlık hizmetlerinden %20 indirimli faydalanacaklar.

İmzalanan Protokole göre Siirt Türkiye Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneğine bağlı öğretmenler (Anne, baba, eş ve çocuklar) olmak üzere hastanede yapılacak bütün sağlık hizmetlerinden uygulanmak üzere ayaktan işlemlerde %20(yirmi) oranında indirim sağlanacaktır. 

1 yıl süre ile geçerli olacak bu anlaşma Siirt Türkiye Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Hamza Yaşar ve Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Koordinatörü Damla Yüksekkol arasında imza altına alınarak yürürlüğe girdi.

Siirt Türkiye Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Hamza Yaşar,indirim anlaşmasının tüm Siirt Türkiye Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri camiasına hayırlı olmasını diledi.

Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Koordinatörü Damla Yüksekkol yaptığı  açıklamada, ndirim anlaşması, Siirt Türkiye Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği çalışanlarına hayırlı olmasını.diledi.

ÇALIŞAN VE DERECE YAKINLARI DAHİLDİR.

MADDE 1-TARAFLAR

Işbu sözleşme, Bahçeli evler Mah. Hz Fakirullah Cad No:7711 Merkez-Siirt adresinde faaliyet gösteren Ibn-Sina Hastanesi ile ( iş bu sözleşmede bundan böyle "Anlaşmalı Hastane Ibn-Sina Hastanesi" olarak anılacaktır) ile diğer, taraf adresinde, faaliyet gösteren SİİRT Türkiye FAUL Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Genel MERKEZİ (TÜRKİYE) (İş bu sözleşmede bundan böyle "Anlaşmalı kurum" olarak anılacaktır) arasında aşağıdaki hüküm ve şartlarla düzenlenerek Imzalanmıştır.

MADDE 2-SÖZLEŞMENİN KONUSU Iş bu sözleşme konusu, Ibn-Sina Hastanesi'ne Kurum Karu / Anlaşmalı kurum kartı ile başvuran hastalarımızın sağlık tedavisi ile ilgili sorunları hakkında ayakta teşhis ve tedavileri için gerekli her türlü tıbbi müdahaleyi planlamak, hizmet vermek, hastanın hizmet aldığı kurum kimliğini belgeleyerek sözleşmede tanımlı İndiriminden yararlanabilmesi şartlarının ve tarafların bu doğrultudaki hak ve yükümlülüklerin belirlenmesinden sorumludur.

MADDE 3- VE YÜKÜMLÜLÜKLER

3.1. Ibn-Sina Hak ve Yükümlülükleri

3.1.1. İbn-Sina Hastanesi Anlaşmalı kurum müşterilerine İbn-Sina Hastanesi'nin ücret

tarifesindeki SGK' mn kapsadığı işlemlerde;

-Uzman muayene, Laboratuvar- Radyoloji-MR ve BT-Ameliyat-Yataklı Hizmetler: -

% 20 indirim -SGK kapsamasına girmeyen İşlemlerde hastanenin CARİ fiyatlarından % 20 indirim uygulanacaktır.

3.12. İbn-Sina Hastanesi'nden hizmet talebinde bulunan anlaşmalı kurum çalışanları ve yakınları yukardaki indirim oranlarından faydalanabileceklerdir.

3.13. Ibn-Sina Hastanesi, kendisine başvuran her bir Anlaşmalı kurum hastası ile ilgili olarak yazılı veya elektronik ortamda bir dosya açarak tıbbi ve idari kayıtlar tutmak ve bunları 2 yıl süre ile saklamakla yükümlüdür.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.