Bu haber kez okundu.

Özel Harekât Atış Poligonu Dualarla Açıldı
banner229

Siirt İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekât atış poligon ve eğitim alanı kurban kesimi ve dualarla hizmete açıldı.

 Poligonda, il Emniyet Müdürlüğü merkez ilçe ve şube müdürlükleri kadrolarında görevli emniyet hizmetleri sınıfı personelinin kadro tabanca ve uzun namlulu silah atış eğitimleri verilecek.

Vali Ali Fuat Atik, eski Eruh yolu üzerinde eski atış alanı poligonunu polisimizin atış yapacağı şekilde il Emniyet Müdürlüğümüzün katkılarıyla yapıldığını söyledi.

Vali Atik, buraya Emniyet Müdürlüğümüz çok ciddi emek verdiler ve bu hale getirdiler. Tabi bu işin yapılmasının şöyle bir önemi var .Daha önceden emniyet ve diğer güvenlik mensuplarımız atış yapmak için Bölge trafik yanındaki alana gidiyorlardı. Bu çok büyük bir emek ve zaman kaybı idi. Kazasız belasız bir poligon olsun ki kimsenin burada zaman içerisinde tırnağı bile acımasın. Rabbim polisimizi, askerimizi, milletimizi kazadan beladan, fitneden korusun. Birlik ve beraberliğimizi sağlasın.

Vali Atik, burada bütün amacımız, vatandaşımıza huzur ve güven içerisinde yaşaması için en iyi hizmeti verebilmek içindir. İnşallah kazasız belasız bir poligon olarak hizmet eder. Bu vesileyle emeği geçenlere teşekkür ediyorum."Dedi.

Törene Vali Ali Fuat Atik, Belediye Başkanı Ceyhun Dilşad Taşkın,İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay, İl Emniyet Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri, katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.