Bu haber kez okundu.

Özel Asema Hospital’dan Kurban Bayramı Mesajı
banner229

Özel Asema Hospital Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Özel Asema Hospital yayınladığı Kurban Bayramı mesajında; Ülkemizde huzurun, milli birlik ve beraberliğin, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı bir Kurban Bayramına daha ulaşmanın heyecanı içerisindeyiz.

Bayramlar; kırılan gönüllerin onarıldığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, kardeşlik duygularının geliştiği, kültür ve inanç değerlerimizin güç kazandığı özel günlerdir. İnanıyorum ki, bir ve beraber olduğumuzda aşamayacağımız engel, bertaraf edemeyeceğimiz terör, saf dışı bırakamayacağımız düşman yoktur.

Bunu tarih boyunca defalarca ispat ettik. Bu bayramda da bu ruhu gösterecek, birbirimize her zamankinden daha sıkı sarılacak; kaygıların ve sıkıntıların geri plana itildiği, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların canlandığı bir bayram geçireceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, vatanımız uğrunda canlarını hiçe sayarak şehitlik mertebesine ulaşan ve bu güzel topraklarda nice bayram sevinçlerinin yaşanmasına vesile olan Aziz Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Tüm Siirtli Hemşehrilerimizin ve bayram süresince görevi başında olan çalışanlarımızın Kurban Bayramını kutlar, Bayramın Ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa huzur, mutluluk ve bereket getirmesini temenni ederim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.