Bu haber kez okundu.

 ÖZEL ASEMA HOSPİTALDA TIP BAYRAMI BURUK KUTLANDI
banner229
Ankara’da meydana gelen terör saldırısı dolayısıyla 14 Mart Tıp Bayramı, ÖZEL ASEMA HOSPİTAL'DA buruk bir şekilde kutlandı.
ÖZEL ASEMA HOSPİTAL Genel Müdür Yardımcısı Uğur Helaloğlu, Baş Hemşire Gamze Karadağ ve Baş Hemşire Yardımcısı Gülcan Aydın hastanede görev yapan Doktor ve sağlık personellerine gül dağıttı.
Ankara’da yaşanan terör saldırısı ile ilgili olarak da açıklamalarda bulunan ÖZEL ASEMA HOSPİTAL Genel Müdür Yardımcısı Uğur Helaloğlu, Ankara’daki bombalı saldırıda hayatını kaybedenler nedeniyle çok üzgün olduklarını belirterek acının olduğu yerde kutlama yapmanın doğru olmadığını söyledi.
Helaloğlu, ÖZEL ASEMA HOSPİTAL ailesi olarak acılarının büyük olduğunu, ülkemizin bir an önce barış ortamının tahsis edilmesini diledi.
Helaloğlu, Tüm Doktorlarımızın ve tıp camiasının 14 Mart Tıp Bayramını kutluyor, yaralılara acil şifalar diliyoruz" şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.