Bu haber kez okundu.

Özel Asema Hospital Yönetimi Tıp Fakültesi Dekanı Prof Dr. Vefik Arıca’yı Ziyaret Etti
banner229

Özel ASEMA Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Ordu, Genel Müdürü Necmettin Fırat ve Başhemşiresi Serap Acar,Tıp Fakültesi Dekanlık binasında Tıp Fakültesi Dekanlığına atanan Prof.Dr.Vefik Arıca’yı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Özel Asema Hospital Genel Müdürü Necmettin Fırat ziyarette, dekanlık görevine geçtiğimiz ay atanan Prof.Dr.Vefik Arıca’ya yeni görevinde başarılar diledi.

Arıca’nın, başarılı bir Profesör olduğunu ve daha önceki çalışmalarını taktirle karşıladıklarını belirten Fırat, "Prof.Dr. Arıca’ın aynı başarıyı yeni atandığı dekanlık görevinde de sürdüreceğine yürekten inanıyoruz. Özel Asema Hospital olarak çalışmaları sırasında Prof.Dr. Vefik Arıca’ın yanında olacağız" dedi.

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Vefik Arıca da, uzun yıllardır İstanbul’da görev yaptığını kendi memleketinde görev yapacak olmanının mutluluğnu yaşadığını ifade ederek, atandığı yeni görevinde fakültenin var olan tanınabilirliliğini daha da ileri seviyelere götürme yönünde çalışmalar yapacaklarını söyledi. 

Arıca, Özel Asema Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Ordu, Genel Müdürü Necmettin Fırat’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, fakülte olarak yapacakları çalışmalarda Özel Asema Hospital ile işbirliği içerisinde olacaklarını kaydetti.

Özel Asema Hospital Genel Müdürü Necmettin Fırat ve hastane yöneticileri daha sonra kurum ve okul ziyaretlerinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yunus demir 5 yıl önce

maşAllah karış karış geziyorsunuz her hastaneye lazımsın :)