Bu haber kez okundu.

Özel Asema Hospital Genel Müdürü Necmettin Fırat'ın Ramazan Bayramı Mesajı
banner229

Özel Asema Hospital Genel Müdürü Necmettin Fırat, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Fırat, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Öncelikle, barışa ve kardeşliğe, birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde eriştiğimiz Ramazan Bayramı'nın tüm dünyada huzur ve barışın oluşması için bir vesile olmasını dilerim .

Bayramlar birlik, beraberlik ve dostluk duygularının en üst seviyede yaşandığı özel günlerdir. Bayramlarımız, aynı zamanda küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği rahmet ve şefkat dolu günlere erişmemizin de vesilesidir. Bu barış ve huzur ortamının sadece bayramlarda değil, her an yaşanması en büyük arzumuzdur .

Değerli halkımızın, ülkemizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı'nı en kalbi duygularımla kutluyor, vesile ile zorluk, sıkıntı içerisindeki komşu ülkelerdeki kardeşlerimizin de huzur ve refaha kavuşmalarını Yüce Allah’tan diliyorum." dedi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.