Bu haber kez okundu.

Özel Asema Hospital Doktorları, Bu Hafta Siirt Üniversitesi Öğrencileri İle Birlikte Olacak
banner229

Siirt Üniversitesi Sağlıklı yaşam kulübü, Özel Asema Hospital Uzman Hekimlerini 28 Mart Çarşamba günü saat:10’da Siirt Üniversitesi Kezer yerleşkesi Mimarlık Mühendislik Fakültesi konferans salonunda öğrencilerle buluşturuyor.

Özel Asema Hospital Uzman Hekimleri Nöroloji Doktoru Yard. Doç Dr. Ayfer Ertekin ve Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Azize Bahar Küçükay öğrencilerin sağlık sorunlarını dinleyip, çözümünü öğrenciler ile birebir paylaşacak.

Özel Asema Hospital  Nöroloji Doktoru Yard. Doç Dr. Ayfer Ertekin, yetişkinlerde görülen Nörolojik hastalıklar hakkında bilgi verecek.

Özel Asema Hospital  Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Azize Bahar Küçükay ise kadın sağlığı ve sorunları hakkında öğrencilere bilgi verecek.

Ayrıca öğrencilerin ders çalışmasını etkileyen sağlık sorunları dile getirilecektir.

Panele, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof.Dr Murat Erman, Rektör Yardımcıları  ve Öğrencilerin katılması bekleniyor.

Etkinlik sonunda Tüm öğrencilerin şeker ve tansiyon ölçümleri yapılıp Özel Asema Hospital logolu kalem ve notluk dağıtılacağı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.