Bu haber kez okundu.

Özel Asema Hastanesinin Yıkımına Bugün Başlanacak
banner229

Siirt il merkezinde bulunan ve yaklaşık 4 yılı aşkın bir süreden beri metruk durumda bulunan Özel Asema Hastanesi binası için yıktırma kararı alındığı belirtiliyor.

Edinilen bilgiye göre, 29 Nisan Cuma (BUGÜN) günü sabah saatlerinden itibaren terk edilen eski Asema Hastanesinin yıkılacağı belirtildi. Yıkımı gerçekleştirecek olan yüklenici firma, eski Asema Hastanesinin Cuma gününden itibaren yıkımının gerçekleştirileceğini belirtti.

Yüklenici firma, yıkım yapılacağından dolayı hastane etrafında araçların park etmemesi gerektiğini belirterek, sürücülerin bu konuda duyarlı olmasını istedi.

Geçen günlerde, şiddetli rüzgar nedeniyle hastaneden düşen molozlar, araçlara isabet etmiş ve birçok araç maddi hasar görmüştü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.