Bu haber kez okundu.

OSMAN ÖREN,ULU CAMİİ ETRAFINDAKİ BİNALARIN ÖDENEKLERİ HAK SAHİPLERİNE ÖDENDİ
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören,Tarihi Siirt Ulu Camii etrafında bulunan 7 taşınmaz (dükkan ve evler) için gerekli ödeneğin sağlandığını ve hak sahiplerine ödemelerin yapıldığını söyledi.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Kültür Varlıkları Koruma Kurulu kararı ile tescilli olan Tarihi Siirt Ulu Camii etrafının yapılardan arındırılması için AK Parti İl başkanı Av.Ekrem Olgaç ile birlikte gerçekleştirdiğimiz birtakım girişimler sonucunda bugün itibari ile 7 taşınmaz (dükkan ve evler) için gerekli ödenek sağlanmış olup, hak sahiplerine ilgili ödemeler gerçekleştirilmiştir.

Ören,İlimiz Kültür ve Turizm’i açısından büyük önem arzeden Ulu Camii avlusuna dahil edilecek bu çalışma için destek veren Vakıflar Genel Müdürlüğümüze, camii yetkililerine ve bize her kolaylığı sağlayan hak sahiplerine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.