Bu haber kez okundu.

Osman Ören’in Siirt’teki Yurt Öğrencileri İçin Diplomasisi Sonuç Verdi
banner229

Kız yurtlarında kalan ve atama için unvan değişikliğini uzun bir süredir bekleyen ilimiz Siirt’teki öğrenciler sınavsız unvan değişikliği haklarını kazandılar.

2828 Sayılı Sosyal Hizmetler Kanunu’nun 16. Maddesi ile ilimiz Siirt’te bulunan yurt öğrencileri uzun bir süredir bekledikleri haberi Siirt Milletvekili Osman Ören’den aldılar.

İlimiz Siirt’te yurtlarda kalan ve unvan değişikliği bekleyen öğrenciler uzun bir süredir yaşadıkları mağduriyetin giderilmesi için Siirt AK Parti Milletvekili Osman Ören’in kapısını çaldılar. Öğrencileri dinleyen Ören, çeşitli Bakanlıklarda atamaları geciktirilen gençlerin durumuyla ilgili Ankara’da çeşitli bakanlıklar düzeyinde diplomasi trafiğine girdi.

SAĞLIK BAKANLIĞINDA 90 ÖĞRENCİ, MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞINDA 102 ÖĞRENCİ

Yapılan çalışmalar neticesinde mağdur olan 90 öğrencinin Sağlık Bakanlığı’ndan talep ettikleri unvan değişikliği onaylanmış ve kendilerine tebliğ edilmeye başlamıştır. Ayrıca Milli Eğitim Bakanlığı düzeyinde yapılan görüşmeler neticesinde de 102 kişilik öğrenci grubunun da unvan değişiklik talepleri onayda olup il dışı atamalarının ardından talepleri gerçekleşecek ve tebliğ edilecektir.

ÖREN: “YURT ÖĞRENCİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN”

Konuyla ilgili yazılı açıklamada bulunan Siirt 27. Dönem Milletvekili Osman Ören şu ifadelere yer verdi: “2828 Sayılı Sosyal Hizmetler Kanunun 16. maddesi ile ünvan değişikliği bekleyen yurt öğrencilerimiz için Sağlık Bakanlığı ile yaptığımız görüşme neticesinde bugün itibari ile 90 kişilik grup imzadan çıkmış ve tebliğleri yapılmaya başlanmıştır. Yurt öğrencilerimize hayırlı olsun.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MURAT 6 yıl önce

baba vekil gene görevde Allah seni başımızdan eksiltmesin güzel insan

Avatar
Mehmet 5 yıl önce

Ya ne babası kimi almış kadrosunu değiştirdigi kişiler kimler teknik mezun mu yoksa düz lisans mezunu mu