Bu haber kez okundu.

OSMAN ÖREN’DEN TEŞEKKÜR MESAJI
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören dün gece Ankara Bilkent Otel Havuz başında gerçekleşen kızı Esma ile damadı Korkmaz'ın düğün törenine katılanlara teşekkür mesajı yayımladı.

Osman Ören, kızının düğün merasimine gelenlere, gelemeyenlere ve emeği geçenlere teşekkür mesajı yayımladı.

Ören yayınladığı mesajında;Dün gece gerçekleşen Kızım Esma ve oğlumuz Korkmaz'ın düğün törenine yoğun programından dolayı katılamayıp telgraf göndererek düğünümüzü onurlandıran başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, düğünümüze teşrifleri ile bizleri onurlandıran, tüm devlet büyüklerimize, parti temsilcilerimize, Milletvekillerimize, Belediye Başkanlarımıza, kamu kurum ve kuruluş yöneticilerine, sivil toplum kuruluşlarına, iş insanlarına, dost, akraba ve hemşehrilerimize teşekkür ederiz.

Ayrıca, Düğün törenimize çeşitli sebeplerden dolayı katılamayıp, gerek yurt içinden gerekse yurt dışından telefonla arayarak tebriklerini ileten, çelenk gönderen birbirinden kıymetli dostlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

Tesekkürler



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.