Bu haber kez okundu.

Osman Ören’den Sporcu Eğitim Merkezi Müdürü Savuk’a Hayırlı Olsun Ziyareti
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören Siirt Gençlik Spor İl Müdürlüğü Sporcu Eğitim Merkezi Müdürlüğüne atanan Abdülaziz Savuk ‘u Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ile birlikte ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Osman Ören, görevinin hayırlı olmasını temenni ettiği Savuk’a çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Müdür Abdülaziz Savuk ise, AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören’e ve beraberindekilere teşekkür etti.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören daha sonra Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Sporcu Eğitim Merkezinde incelemede bulunarak, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ve Merkez Müdürü Abdülaziz Savuk'tan bilgi aldı.

Ören, Sporcu Eğitim Merkezinde Satranç turnuvasına katılan öğrencilerle görüşerek başarılar diledi.

Sporcu Eğitim Merkezi Müdürü Abdülaziz Savuk, amaçlarının Siirt’ten Şampiyon Sporcular çıkartmak olduğunu belirtirken, AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören de burada eğitim gören sporculardan Avrupa Dünya ve Olimpiyat şampiyonu çıkartmaları temennisinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.