Bu haber kez okundu.

Osman Ören’den Müjdeler
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören,Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy makamında ziyaret ederek,ilimizle ilgili yapılacak çalışmaların son durumunu istişare etti.

Ören, Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy’dan Aydınlar (Tillo) caddesindeki Vakıflar İş Hanının yıkılarak yeniden modern bir işhanı ve otopark yapılması için destek istedi.

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy’da projeye tam destek vererek  projenin Siirt'e hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

AK Parti Milletvekili Osman Ören sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda;

✔️Siirtli Hemşehrilerimize Kentsel Dönüşüm, Siirt Tarım ve Ağaç Müzesi & Siirt Kültür Evi Projesi ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanı Camii Projesinden sonra 4.Müjdemiz 

"SİİRT’imizin Çehresini Değiştirecek Bir Diğer Projemiz “

Uzun yıllardır hemşehrilerimizin heyecanla beklediği Aydınlar (Tillo) caddesindeki Vakıflar İş Hanı daha modern bir şekilde hayat buluyor.

Siirt’in merkezi konumundaki aydınlar caddesinde yıllardır atıl durumda olan eski iş hanı yerine ;

☑️Kapalı Alanı 55.000 m2

☑️10 Katlı Ofis

☑️2 Katlı İş Merkezi 

☑️Kullanılacak Alanın %70‘i Yeşil Alan 

☑️400 Araç Kapasiteli Otopark 

☑️İş yeri sayısının az olduğu göz önünde bulundurularak İş yeri sayısının arttırılması ve bu sayede istihdamın artması 

Proje çizimi, takdim, imar planı ve bütçe onayı gibi onlarca safhadan geçen, normal şartlarda kısım kısım açıklamayı planladığımız fakat şu zor günlerde hemşehrilerimizi müjdelendirme ve bir nebze dahi olsa sevindirme namına ardı ardına açıkladığımız proje zincirine devam ediyoruz.

Ören,Verdiği desteklerden ve yakın ilgisinden dolayı Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy’a tüm Siirtliler adına teşekkür etti.

Ören,Müjdelerimiz devam edecektir Siirt'imize Hayırlı olsun.


Anahtar Kelimeler:
SiirtOsman Örenden Müjde
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.