Bu haber kez okundu.

Osman Ören’den Esnaflara Maske
banner229

Corona virüs salgınıyla mücadele kapsamında sebze ve meyve satan pazarcı esnafına AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören tarafından gönderilen maskeler dağıtıldı.

Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Cemal Koyuncu tarafından dağıtılan maskeler Siirt Milletvekili Osman Ören tarafından temin edildi.

Pazarcı esnafının maske takmak zorunda olduğunu hatırlatan Birlik Başkanı Cemal Koyuncu onları zor durumdan kurtarabilmek amacıyla milletvekili Ören’e başvurduklarını belirterek “ Birlik olarak esnaflarımıza maske dağıtmaktayız.

Maskesi olmayan esnaflarımıza birer tane maske veriyoruz , esnaflarımızın işbaşındayken maske takmaları lazım. Bizde sayın milletvekilimiz Osman Örene bu durumu ilettik. Bunu esnafımızın ceza almaması için bildirdik ve durumu anlattık . Milletvekilimizde bizi kırmadı ve esnaflarımız için maske gönderdi. Bizlerde Esnaflarımıza dağıtmaya başladık .” Dedi.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören daha öncede Devlet Hastanesine on bin adet maske göndermişti.

SİİRT DEVLET HASTANESİNE GÖNDERMİŞ OLDUĞU MASKELER

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Levent çoktur 4 yıl önce

İnşl yakın zamandadaçay ve pasta dağítímína olmazlarıolduran rabbiminizniyle durmak yoladevam sayın vekilim kötü gúnlerin imsanıgúzeladam

Avatar
Pilot 4 yıl önce

Sözkonusu memleketse sayínvekilim bunu yapardarısıişsizlerinumutlarínainşl