Bu haber kez okundu.

Osman Ören’den Bir Müjde Daha, Siirt Öğretmen Evi Yatırım Programına Alındı
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören; Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’i ziyaret ederek ilimizle alakalı taleplerimi iletti. Geçtiğimiz aylarda yıkımı gerçekleştirilen Endüstri Meslek Lisesi alanında yapılması planlanan 220 yataklı öğretmenevinin 2023 yılı yatırım programına alındığını AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören sosyal medya hesabından duyurdu.
Milletvekilimiz Osman Ören sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “İlettiğimiz talepler içerisinde bulunan ve uzun zamandır takipçisi olduğumuz 220 yataklı içinde kongre merkezi, düğün salonu, sauna, fitness, restaurant bulunan öğretmen evimiz Sayın Bakanımızında destekleri ile 2023 yatırım programına almanın mutluluğunu yaşıyoruz. İlimize göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı Sayın Bakanımız Mahmut Özer bey’e kıymetli vakitlerini bizlere ayırdığı için ve desteğini her zaman bizlere hissettirdiği için İlim adına teşekkür ediyorum" Dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Özer, AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören’e teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.