Bu haber kez okundu.

Osman Ören, Veysel Karani Beldesi Entegre Hastanesine Kavuştu
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören; İlimiz Baykan ilçesi Veysel Karani beldesinde hizmet veren 4 hekimli aile sağlığı merkezimiz sağlık Bakanlığımız ile yaptığımız görüşmeler neticesinde “Entegre Sağlık Hizmeti” sunan Hastane kapsamına alındığını müjdeledi.

Veysel Karani entegre hastanenin Türkiye’nin sağlık alanında kat ettiği mesafeyi gözler önüne serdiğini belirten Ören, bu merkezlerin aynı zamanda vatandaşların sağlık hizmetlerinden daha etkin ve verimli yararlanabilmelerine olanak sağlayacağını söyledi.

Milletvekili Ören; Veysel Karanili vatandaşlarımızın Laboratuvar, röntgen, diş hekimliği hizmeti alabileceği 24 saat açık olacak olan”Entegre Sağlık Hizmeti” merkezinin Veysel Karani halkına hayırlı uğurlu olsun ifadelerini kullandı.

BELEDİYE BAŞKANI MURAT AKGÜN TEŞEKKÜR ETTİ

Belediye Başkanı Murat Akgün yaptığı açıklamada; Veysel Karani Belediyesi Aile Sağlığı Merkezinin bulunduğu bina artık “Entegre Sağlık Merkezi” olarak hizmet verecek.

Veyselkarani entegre hastanesi beldemize hayırlı olsun. 24 saat hizmet edecek bir sağlık merkezine kavuştuk Emeklerinden dolayı Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca’ya, Milletvekilimiz Sayın Osman Ören’e, İl Başkanımız Sayın Av. Ekrem Olğaç’a ve İl Sağlık Müdürümüz Dr. Erol Emre Ömür’e teşekkür ederek, entegre hastanesinin Beldeye hayırlı olmasını diledi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.