Bu haber kez okundu.

Osman Ören ve Av. Ekrem Olgaç’tan “Çat Kapı” Ev Ziyareti
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, beraberindeki heyet ile birlikte çat kapı ev ziyaretinde bulundu.

AK Parti Milletvekili Osman Ören ve AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç iftardan hemen sonra Bahçelievler ve Ulus Mahallelerinde bulunan hemsehrilerimizi ziyaret ederek,vatandaşlarla tek tek tokalaşarak dertlerini dinledi.

Ören ve Olgaç iftar sonrasında Bahçelievler ve Ulus Mahallesinde konuk oldukları evlerde vatandaşlarla bir süre sohbet ederek, çocuklara çeşitli hediyeler dağıttılar.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, “Çat kapı hane ziyaretlerimizi gerçekleştirerek vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyoruz ve sıkıntılarına derman olmaya çalışıyoruz.

Ören, iftar sonrası ziyaret gerçekleştirerek ailelerimizle sohbet etme imkânı elde ettik. Daima vatandaşlarımızla iç içe olup talep ve sıkıntılarını dinlemeye, sorunlara çözüm aramaya devam edeceğiz” dedi.

AK Parti İl Başkanı Av.Ekrem Olgaç yaptığı açıklamada; ramazan ayının birlik, beraberlik ve kardeşlik ayı olduğunun altını çizerek , “AK Parti teşkilatı Siirt’te’ sadece ramazan ayında değil her zaman sokakta vatandaşlarla ve esnafımızla olacak” dedi.

Ev ziyaretleri yapmaya devam ettiklerini kaydeden Başkan Olgaç; "Mübarek Ramazan-ı Şerif'i hakkını vererek idrak etmeye çaba sarf ediyoruz. Geçtiğimiz yıllarda doyasıya tadamadığımız Ramazan'ı yaşamaya ve yaşatmaya çalışıyoruz. Bu gece de Milletvekilimiz Osman Ören ile birlikte kıymetli kardeşlerimizin evlerine misafir olduk. Her zaman vatandaşlarımızla bir ve beraberiz.

Bu ayın maneviyatını hemşehrilerimizle yaşıyoruz. Dayanışmaya önem veriyoruz. Her zaman Siirt için Siirt halkı için durmadan çalışma devam. Bu vesile ile bir kez daha tüm vatandaşlarımızın Ramazan-ı Şerif'lerini kutluyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.