Bu haber kez okundu.

 Osman Ören, Teşekkür Ziyaretlerine Devam Ediyor
banner229

AK Parti 27. Dönem Siirt Milletvekili  Osman Ören teşekkür ziyaretlerine devam ediyor.

Osman Ören, AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç’la birlikte Veysel Karani Beldesi ve Baykan İlçe ziyaretlerinin ardından, Kurtalan, Kayabağlar ve Atabağı beldelerini ziyaret ederek teşkilat mensupları ve vatandaşlara teşekkür etti.

AK Parti 27. Dönem Siirt Milletvekili  Osman Ören yaptığı açıklamada; “İl başkanımız Sayın Ekrem Olgaç ile birlikte teşkilat ziyaretlerimize Kurtalan ilçemizi,  kayabağlar ve Atabağı beldelerimizi ziyaret ederek devam ediyoruz.

Bugüne kadar olduğu gibi daha huzurlu, güvenli ve Güzel yarınlar için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Türkiye Yüzyılı vizyonu ile durmak yok, yola devam!

Kıymetli Başkanlarımıza ve yönetimlerine misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Ziyarette Kurtalan İlçe  Başkanı Haşim Karaatay, Kayabağlar Belde Belediye Başkanı Salim Seven ve Atabağı Belediye Başkanı Tayyar Lale, Milletvekili Osman Ören’e görevi süresince Kurtalan, Kayabağlar ve Atabağı Beldelerine vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ettiler.










Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.