Bu haber kez okundu.

Osman Ören, Şırnak Milletvekili Rizgin Birlik İle Birlikte Seçim Lokalini Ziyaret Etti
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Şırnak Milletvekili Rizgin Birlik ve AK Parti İl Başkanı. Ekrem Av. Olğaç ile birlikte Güres Caddesindeki seçim lokalini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldiler.

14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan seçimin önemine değinen Osman Ören, 14 Mayıs seçimleriyle beraber Türkiye`mizin yeni yüzyılını inşa edeceğimiz bir sürece gireceğiz hep birlikte.

Türkiye`miz adına yeni projeler, yeni yatırımlarla inşallah ülkemiz bir çağı yeniden başlayacak, şahlanış dönemini hep birlikte gönül birliği içerisinde yaşayacağız. Dünden bugüne ülkemizin çeyrek asrına damgasını vuran siyasi partinin mensuplarıyız, dünyanın en güçlü siyasi hareketinin birer mensubuyuz. Her bir dönem yeni bir iddia demek, her bir dönem yeni bir heyecan demek".

14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek seçimin sadece bir Cumhurbaşkanını seçmek olmadığını belirten Osman Ören , "Yıllardır yapılan hizmetler daha mı ileri gitsin yoksa geriye mi gitsin?" şeklindeki bir seçim olacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın tekrar seçilmesi ve Meclis'te çoğunluğu sağlamanın sadece kendilerinin değil Türkiye’ye güvenen birçok ülkenin de istediğini belirten Osman Ören ilimizden aday gösterilen adaylara destek verilmesini isteyerek, yeni yüzyılda herkesin inancını daha rahat bir şekilde yaşayacağını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.