Bu haber kez okundu.

Osman Ören ; “Siirt’imiz İçin Gece Gündüz Çalışmaya Devam Edeceğiz”
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç, ile birlikte Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u makamında ziyaret etti.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile bir araya gelerek Siirt genelinde sürdürülen çalışmaları masaya yatırdı.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören yaptığı açıklamada; "İl Başkanımız Ekrem Olgaç ile birlikte Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği bakanımız Sn. Murat Kurum beyi ziyaret ederek, başta Kentsel dönüşüm projesi olmak üzere ilimizde yapılan ve yapılması devam eden projeler hakkanda istişarelerde bulunduk. Ayrıca il, ilçe ve beldelerimizin taleplerini ilettik.

Her defasında taleplerimize güçlü destek vererek, teklif ettiğimiz projelere katkı sağlayan Çevre ve Şehircilik Bakanımıza Murat Kurum’a Siirt  halkı adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Hep birlikte Siirt’imiz için gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini ifade eden AK Parti Milletvekili Osman Ören, eğitimden sağlığa, sanayiden turizme, tarımdan çevre ve şehirciliğe kadar birçok alanda Siirt’i  hak ettiği noktaya taşımak için birçok atılımlar ve yatırımlar yaptıklarını söyledi".

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, ziyaretlerinden dolayı Osman Ören ve Ekrem Olğaç’a teşekkür ederek, kentin yatırımlarına desteklerin devam edeceğini belitti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.