Bu haber kez okundu.

Osman Ören, Siirt'ten Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı
banner229

24. Dönem AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti'den 27.dönem milletvekilliği aday adaylığı için başvurusunu Ankara Genel Merkez binasında gerçekleştirdi.

Ankara'da bulunması nedeniyle başvurusunu AK Parti genel merkezine yapan Osman Ören, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerin herkese hayırlar getirmesi dileklerinde bulunarak, Milletvekili olduğu dönemde kapısının ve gönlünün her zaman herkese açık olduğunu belirterek, Her zaman partimizin ve milletimizin hizmetinde olmaya devam edeceğini belirtti.

Ören, Herkesin şunu bilmesini istiyorum. 24 Haziran seçimleri, ülkemizin geleceği açısından son derece önemli bir seçimdir. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunların farkına varmak ve bu oyunları bozmak zorundayız. Çok hassas bir süreçten geçiyoruz. Bu süreçte herkesin vicdanının sesini dinleyerek ve memleketin geleceğini düşünerek hareket etmesi gerekiyor.

İnşallah 24 Haziran’da halkımızın vereceği oylarla kaldığımız yerden ülkemize ve memleketimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Şimdiden seçimlerin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" açıklamalarında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
siirtli çaycı 6 yıl önce

yoksa yine Siirt halkı seni aradığında aynı kelimeyimi diyeceksin keşke bana oy mermesseydin ve ya kulağım arıyor diye cevapmı verecesin bu aizi Siirt halkına

Avatar
siirtli çaycı 6 yıl önce

babalar dan çok ne var ama nafile icraat lazım hane fabrika hane sağlayacak iş yerlaeimiz hane otomotiv fabrikamız bu tür insanlar koltuk sevdalısı ve amca oğlu datı oğlu vesairen manfaatıdır

Avatar
umut 6 yıl önce

Osman Baba, gülüşüne kurban.

Avatar
Seyfo 6 yıl önce

Siirt’in tek umudu Osman hocamız

Avatar
Murat 6 yıl önce

Ak partiden osman oreni istiyoruz burda yasamayan burdan aday olmasin geriside fasa fiso

Avatar
Bilal GÜNGÖR 6 yıl önce

Hayırlı oğurlu olsun.hocam o makama yakışıyorsun inşAllah saygılar vekilim

Avatar
Yasin Ören 6 yıl önce

Osman hocayi siirt milet vekili görmek istiyorum bidaha bidaha her zaman yanindayiz

Avatar
MEHMET YAHYA GERGEF 6 yıl önce

HAYIRLI OLSUN HOCAM ALLAH-U TEALE UTANDIRMASIN ALLAH-U TEALE YAR VE YARDIMCIN OLSUN İNŞALLAH