Bu haber kez okundu.

Osman Ören, Siirt Tarım ve Ağaç Müzesi’’nin Altına Otopark Yapılacak
banner229

AK Parti Milletvekili Osman Ören, “Siirt Tarım ve Ağaç Müzesi” ve “Siirt Kültür Evi” projesine il merkezindeki otopark ihtiyacı sebebiyle projeye ek ödenek sağlayarak otopark eklediklerini söyledi.

Ören, yaptığı açıklamada:”Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Barış Yeniçeriyi ziyaret ettik. İlimize değer katacak önemli projelerimizden bir olan ‘’Siirt Tarım ve Ağaç Müzesi’’ ve ‘’Siirt Kültür Evi‘’ projesine ilimizin merkezdeki otopark ihtiyacı sebebiyle ek ödenek sağlayarak otopark ekledik. 

İl Merkezdeki trafik sıkışıklığını rahatlatmak amacıyla eski Ziraat bankası yerinde yapılacak cami altına otoparktan sonra bu tür proje çalışmalarımız devam edecektir. İlimize hayırlı olsun.”



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.