Bu haber kez okundu.

Osman Ören, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesine Yeni Cihazlar Kazandırıldı
banner229

Milletvekili Osman Ören Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesine yeni cihazların kazandırıldığı duyurdu.

Geçtiğimiz günlerde Göz Anabilim dalında kullanılmak üzere ihtiyaç duyulan üst düzey teknolojiye sahip olan; Üst Düzey Göz Ameliyat Mikroskobu,Kornea Topografi Cihazı,Fundus Floresan Anjiografi (FFA), Nanometre Yeşil Pattern Lazer Cihazlarının ardından yeni cihazlar kazandırıldı.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören yaptığı açıklamada girişimlerinin olumlu sonuç verdiğini ve 2 adet renkli dopler ile bir adet 128 kesit bilgisayarlı tomografi cihazının gönderileceğini duyurdu.

Ören, yaptığı açıklamada “İlimiz Eğitim ve Araştırma Hastanesine Üst Düzey tıbbi cihazlar kazandırmaya devam ediyoruz. Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Radyoloji Anabilim dalında kullanılmak üzere ihtiyaç duyulan üst düzey teknolojiye sahip; 2 Adet Üst Düzey USG Cihazı ( Renkli Doppler) 128 Kesit Bilgisayarlı Tomografi Cihazlarını Sağlık Bakanlığımız ile yapılan görüşmeler neticesinde ilimize kazandırılmıştır. Hayırlı olsun.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.