Bu haber kez okundu.

Osman Ören, Siirt Ağaç ve Tarım Müzesine İlk Ağacı Dikti
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, inşaatı tamamlanan Siirt Tarım ve Ağaç Müzesinde incelemelerde bulundu.

Osman Ören, Tarım ve Orman İl Müdürü Ergün Demirhan ile birlikte Siirt Tarım ve Orman İl Müdürlüğüne ait alanda vatandaşların istifade edeceği tarım müzesi, tarım kütüphanesi, cep sinema salonu, ağaç müzesi, yeşil alan ve sosyo-kültürel tesisler yapıldığı alanda incelemelerde bulundu.

Osman Ören yaptığı açıklamada; “Yapımı tamamlanan Siirt Tarım ve Ağaç Müzesi'ni ziyaret ederek, yapılan peyzaj çalışmalarını yerinde inceledik. Tamamlanan Projede yeşil alan, tarım müzesi, tarım kütüphanesi, tarım kafe, cep sinema salonu ve halkımızın istifade edeceği sosyo-kültürel tesisini ilimize kazandırdıklarını söyledi.

Siirt Tarım ve Ağaç Müzesi Projesiyle İlimizde doğa ve tarım sevgisinin arttırılması, dinlenme ve sosyal aktivite amaçlı yeni bir sosyal alan oluşturduklarını ve aynı zamanda ilimizde eğitime ve kültür turizmine de katkı sağlayacağını ifade ederek, Projenin ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi.

Tarım ve Orman İl Müdürü Ergün Demirhan ile birlikte peyzaj çalışmaları devam bahçede ilk ağacı toprakla buluşturan AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören projenin hayırlı olmasını diledi.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SİİRT GÖNÜLLÜSÜ 1 yıl önce

SAYIN VEKİLİM BU MÜZE ŞEHRİN DIŞINDA YAPILSAYDI VEYA ALTINDA OTOPARK YAPILSAYDI NE DE GÜZEL OLURDU...

Avatar
Abdullah 1 yıl önce

Sayın vekilim bu müze şehrin dışında yapılsaydı veya altında otopark yapılsaydı ne de güzel olurdu.