Bu haber kez okundu.

Osman Ören; Sağlık Yatırımlarının Onaylandığını Duyurdu
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören Siirt'te yapımı için Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığınca onaylanan Merkez Birgül Aktaş Aile Sağlık Merkezi , Halk Sağlığı Laboratuvarı ve konferans salonu ile Kurtalan İlçemiz Cumhuriyet Aile Sağlık Merkezi, ilçe sağlık müdürlüğü ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri istasyonuna ait 2 projenin ihaleye çıkacağını duyurdu..

Siirt AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Siirt'te sağlık yatırımlarının Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığınca onaylandığını açıkladı.

Osman Ören Sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamada;”Siirt’imizi her alanda olduğu gibi Sağlık alanında da daha iyi yerlere getirmeye devam ediyoruz. Ne mutlu ki günden güne hayal edilen bütün projeleri ilimize tek tek kazandırıyoruz.‬

500 yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesininin ardından Merkez Birgül Aktaş Aile Sağlık Merkezi , Halk Sağlığı Laboratuvarı ve konferans salonu ile Kurtalan İlçemiz Cumhuriyet Aile Sağlık Merkezi , ilçe sağlık müdürlüğü ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri istasyonuna ait 2 projemizin revizyonu girişimlerimiz sonucu Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığınca onaylanıp ihale sürecine başlanmıştır . İlimize ve bölgemize Hayırlı olsun” İfadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.