Bu haber kez okundu.

Osman Ören, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’yı Ziyaret Etti
banner229

AK Parti Siirt Miiletvekili Osman Ören, Siirt’in sağlık alanında ki sorun ve talepleri Ankara’da Sağlık Bakanı Dr Fahrettin Koca’ya iletti.
AK Parti Siirt Miiletvekili Osman Ören,Veysel Karani Belde Belediye Başkanı Murat Akgün, Kayabağlar Belde Belediye Başkanı Salim Seven ile birlikte Sağlık Bakanı Dr.Fahrettin Koca’yı ziyaret ederek İl, ilçe ve beldelerimizin sağlık alanındaki eksiklerini iletti.

AK Parti Siirt Miiletvekili Osman Ören,sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;İlettiğimiz taleplerimizden bazıları ; Yeni yapılacak olan 500 yataklı eğitim ve araştırma hastanemizin genel durumu,il ve ilçe devlet hastanelerimizin acil olarak ihtiyaç duyduğu tıbbi cihaz ve doktor eksikliği talepleri,Siirt Ağız ve Diş sağlığı merkezindeki Hekim kontenjanının arttırılması , eksik olan Uzman Hekim kadrolarının tahsis edilmesi 
İl ve ilçelerimize ambulans aracı talepleri, Veysel Karan-i beldemize 24 saat hizmet verecek Entegre hastane yapımı,Kurtalan-Kayabağlar ve Pervari - Beğendik beldelerimize 112 acil sağlık hizmetleri istasyonu yapımı  2022 yılı yatırım programına alınması İçin bazı yatırımlarımızın teklifi gibi taleplerimizi Sayın bakanımız Dr. Fahrettin Koca'ya ilettik.

Ören, “Sağlık Bakanlığımızın şehrimize kazandırılan sağlık yatırımlarından dolayı da ayrıca AK Parti Hükümetlerimize ve Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca’ya şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.