Bu haber kez okundu.

Osman Ören, Prof.Dr. Mustafa Şentop’u Ankara’daki Ofisinde Ağırladı
banner229

AK Parti 24.27. dönem Siirt Milletvekili Osman Ören, TBMM önceki dönem Meclis Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop ile bir araya geldi.

AK Parti 24.27. dönem Siirt Milletvekili Osman Ören, önceki dönem TBMM Başkanı Prof. Dr.  Mustafa Şentop,Ulaştırma ve Alt Yapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz AR-GE Teşvikleri Genel Müdürü M.Bilal Macit önceki dönem milletvekilileri Rizgin Birlik Cengiz Demirkaya ve Mehmet Şükrü Erdinç’i Ankara’daki ofisinde ağırladı.

AK Parti 24.27. dönem Siirt Milletvekili Osman Ören, önceki dönem TBMM Başkanı Prof. Dr.  Mustafa Şentop ve beraberindekilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek kendilerine teşekkür etti.

Önceki dönem TBMM Başkanı Prof. Dr.  Mustafa Şentop’ta kendilerini en güzel şekilde ağırlayan 24.27. dönem Siirt Milletvekili Osman Ören’e teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.