Bu haber kez okundu.

Osman Ören Müjdeledi; Tillo İlçemizde Noter Açılıyor
banner229

Tillo İlçemize noterin açılması için aylar öncesinden girişimlerde bulunan AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, bugün yaptığı açıklama ile müjdeli haberi verdi ve “Gerekli yazışmaları yaptık. En kısa zamanda olumlu sonuç alıp Tillo İlçemize  notere kavuşturacağız” dedi.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;Tillo ilçemizde Noter‘in açılması İçin yaptığımız görüşmeler hamdolsun olumlu sonuç buldu. 

Tillo ilçemizde noterlik açılmasına ilişkin alınan kararda her durumda desteklerini bizden esirgemeyen Adalet Bakanımız Sayın Bekir Bozdag’a hemşehrilerim adına şükranlarımızı sunuyorum ifadelerini kullandı.

Noter Binası’nın ilçeye kazandırılmasında emeği geçen Milletvekili Osman Ören’e teşekkür eden Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın, yakında hizmete başlayacak noter binasının sürekli noter işlemleri için il merkezine  gitmek zorunda kalan vatandaşlar için büyük kolaylık sağlayacağını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.