Bu haber kez okundu.

Osman Ören Müjdeledi; Siirt ve İlçelerine 243 Sağlık Personeli Ataması Yapılacak
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Sağlık Bakanlığı tarafından Siirt il genelindeki sağlık kurumlarında görevlendirilmek üzere çeşitli alanlarda 243 sağlık personeli alınacağının müjdesini verdi.

Milletvekili Osman Ören sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamada,sözleşmeli personeller arasında ebe, hemşire, fizyoterapist, odyolog, psikolog, röntgen teknisyeni, eczane teknisyeni ve benzeri alanlar bulunuyor. Müracaat tarihi ve şartlar daha sonra Sağlık Bakanlığı tarafından duyurulacağını ifade etti.

Osman Ören, Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; Siirt ve ilçelerimiz için Sağlık Kadromuzu Güçlendirmeye devam ediyoruz.

İlimize birçok büyükşehirin de üstünde bir rakamla toplamda 243 sağlık personeli ataması KPSS ile gerçekleşecektir. Hemşehrilerimizin talepleri doğrultusunda şekillenen bu atamaların devamı gelecek ve Tıp Fakültesi ile birlikte ilimiz stratejik bir sağlık şehri halini alacaktır.

Söz konusu Siirt olduğunda bizlere tüm imkanları seferber eden başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan'a ve Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca ‘ya İlim adına şükranlarımızı sunuyorum.Hemşehrilerimize hayırlı olsun ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.