Bu haber kez okundu.

Osman Ören, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’i Ziyaret Etti
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’i ziyaret ederek, ilimiz ile ilgili talepleri iletti

Milli Eğitim Bakanlığı’nın Siirt’te devam eden ve gerçekleştirmeyi planladığı yatırım ve projelerinin de ele alındığı ziyarette Bakan Özer,Milletvekili Osman Ören  ile birlikte istişarelerde bulundu.  

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Bakan Özer, AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören'e teşekkür etti

AK Parti Milletvekili Osman Ören sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ilimizde devam eden projelerimize ve yeni yatırımlarımız İçin desteklerini esirgemeyen Milli Eğitim Bakanımız Mahmut Özer’e tüm Siirtliler adına teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.

VAKIFLAR GENEL MÜDÜR YARDIMCILARINI ZİYARET ETTİ

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Vakıflar Genel Müdür Yardımcısı Erol Ökten ve yeni göreve başlayan Genel Müdür Yardımcısı Aydın Cem Aslanbey’i ziyaret etti.

Osman Ören, Ziyarette Siirt Ulu Camii çevre düzenlemesi ve vakıf eserlerinin son durumunu istişare ettiklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.