Bu haber kez okundu.

Osman Ören, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Sadri Şensoy’u Ziyaret Etti
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip ve Öğretmenevi Müdürü Mithat Saraçoğlu ile birlikte Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Sadri Şensoy’u ziyaret ederek ilimizin taleplerini ilettiler.

Ziyarette ilimizdeki eğitim ve öğretim durumları hakkında görüş alışverişinde ve istişarelerde bulundular. 

Ören, ziyaretten sonra yaptığı açıklamada, Siirt ve  ilçelerimize yapılması planlanan 2022 yılı yatırımlarının son durumu ile il Milli Eğitim Müdürlüğünün Bakanlıktan yaptığı taleplerin hızlandırılması hakkında yapılan taleplerin Bakan Yardımcısı Sadri Şensoy tarafından da titizlikle takip edildiğini söyledi. 

AK Parti iktidarları döneminde eğitime verilen önemi anlamak için iller ve ilçelerimizde yapılması planlanan eğitim yatırımlarına ve eğitim için bütçeden ayrılan paya bakmanın yeterli olacağını ifade eden Ören, “Eğitimin ne denli önemli olduğunun farkındalığı ile çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.