Bu haber kez okundu.

Osman Ören, Medeniyet ,Tarih ve Kültür Kampına Katılan Siirtli Öğrencileri İstanbul’da Ziyaret Etti
banner229

Gençlik ve Spor Bakanlığı ülke genelinde Kültür ve Medeniyet kampları düzenlemeye başladı.
Siirt Gençlik ve Spor Müdürlüğü'ne bağlı gönüllü gençlerde İstanbul'da gerçekleştirilen kampa katılım sağladı.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Gençlik ve Spor Bakanlığının İstanbul’da düzenlemiş olduğu Medeniyet ,Tarih ve Kültür kampına katılım sağlayan Siirtli Öğrencileri ziyaret etti.

Kaldıkları yurtta Öğrencileri ziyaret eden AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, öğrencilerle sohbet ederek tatlı ikramında bulundu.

Osman Ören,her türlü sanatsal, sosyal, kültürel ve sportif etkinlikte gençlerin yanında olduklarını vurgulayarak, şöyle konuştu:"Bunlarla ilgili de Hükümetimiz çok güzel projeler de yaptığını biliyorsunuz. Gençlik ve Spor Bakanlığımız, Kültür ve Medeniyet kampları düzenlemeye başladı. Bu kamplarımıza Siirtli Öğrencilerimizi getirdiler ve ağırladılar. Gerek Doğu'da, gerekse İç Anadolu'da hayatında denizi görmemiş, ayak parmağını deniz'in bu mavi sularına değdirmemiş gençlerimiz, çocuklarımız var. Bu kamplar onlar için belki bir fırsat oluşturacak.

Ayrıca sanatsal faaliyette bulunan gençlerimiz buradan faydalanıyorlar. Bundan sonra da etkinliklerin daha da yaygınlaştırılarak, destekleyerek sürdürülmesi noktasında elimizden gelen desteği sağlayacağız."Dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.