Bu haber kez okundu.

Osman Ören, LGS Siirt Birincisini Ziyaret Ederek Ödüllendirdi
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, LGS’de Türkiye birincisi olan Kurtalan ilçesi Selahaddin Eyyubi İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Dlyar Safo ve ailesi ile buluştu.

Tebrik ziyaretine Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysal Polat ve Kurtalan Selahaddin Eyyubi İmam Hatip Ortaokulu öğretmenleri katıldı.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, “Dlyar Kardeşimizin hayallerinin peşinden koşarken attığı bu ilk adım bizimde gurur kaynağımız oldu. LGS birincisi olarak şehrimizin gurur kaynağı oldu.  Kendisini ve ondan desteklerini asla esirgemeyen ailesini ve emekleri olan öğretmenlerini tebrik ediyoruz. Rabbim bu güzel kardeşimizin yolunu açık etsin inşallah.” diye konuştu.

Ören, büyük başarı gösteren Dlyar’a dizüstü bilgisayar hediye ederek, tebriklerini ileterek. Dlyar’ın üzerinde emeği olan hocalarını ve yöneticileri bu vesileyle tekrar kutladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.