Bu haber kez okundu.

Osman Ören, İlçe ve Belde Ziyaretlerine Devam Etti
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören İlçe teşkilatları ziyaretleri kapsamında;Eruh,Pervari,Şirvan,Tillo ve beğendik beldesini ziyaret etti. Osman Ören ilk ziyareti Eruh ilçe teşkilatı ve Eruh belediyesini ziyaret ederek başladı.

Eruh İlçe AK Parti Başkanı Ömer İnan ve Belediye Başkanı Cevher Çiftçi’yi ziyaretinde Ören, Ana kademe, Kadın, Gençlik Kolları ve tüm teşkilatımızla 14 Mayıs’ta zafer kazanacaklarını söyleyerek, esnaf ziyaret ederek hayırlı bol kazançlar diledi.

Osman Ören daha sonra Pervari ve Beğendik Beldesine geçerek Belediye Başkanı Tayyar Özcan ve Görgün Özdemir ve partililerle bir araya geldi. Osman Ören yaptığı açıklamada; göreve geldiği günden itibaren kendisine vermiş oldukları desteklerden dolayı Tayyar Özcan’a ve Görgün Özdemir başkanlarıma ve AK Kadrolarımıza çalışmalarında başarı ve kolaylık diledi.

Osman Ören daha sonra Beğendik beldeye kendi döneminde kazandırdığı Belediye hizmet binası , Tekstil fabrikası ve Gençlik merkezine incelemelerde bulundu. Osman Ören daha sonra Şirvan ve Tillo ilçelerimizi ziyaret ederek devam etti. Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek ve Tillo Belediye İdham Aydın’a çalışmalarında başarılar diledi.

Osman Ören ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada; “İlk günden bu güne hep yaptığımız gibi ilimizde , ilçelerimizde , beldelerimizde gezmedik , basmadık yer bırakmadık göreve geldiğimiz günden bu güne yapılan yatırımlar,kat edilen mesafe ve her ziyaretimizde aldığımız hayır duaları Allaha hamdolsun ki bizleri fazlasıyla memnun etmiştir. Bizler hizmetlerimizle eserlerimizle anılmaktan onur ve gurur duymaya devam edeceğiz .

Bu ziyaretlerimizde gösterilen ilgi alakadan dolayı bütün Belediye başkanlarımıza , AK Parti ilçe başkanlarımıza , Yönetim üyelerine ve en önemlisi bir birinden kıymetli vatandaşlarıma sonsuz şükranlarımı sunuyorum.”İfadelerini kullandı.

Ziyarette Eruh İlçe AK Parti Başkanı Ömer İnan, Belediye Başkanı Cevher Çiftçi, Pervari İlçe  Başkanı Tekin Özer,Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan Beğendik Belde Belediye Başkanı Görgün Özdemir ve Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, ve Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın, Milletvekili Osman Ören’e görevi süresince Eruh, Pervari,Şirvan ve Beğendik Beldelerine vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

















Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.