Bu haber kez okundu.

Osman Ören, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu Ziyaret Etti
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu makamında ziyaret etti.

Daha önce de birçok Bakan, Bakan Yardımcısı ve Genel Müdürleri ziyaret ederek ilimizle ilgili sorun ve yatırmaları görüşen Milletvekili Ören, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada İçişleri Bakanı Süleyman Soyluyu ziyaret ettiğini ifade etti.

Ören ziyaretine ilişkin olarak şu bilgileri verdi “İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu beyi ziyaret ederek ilimizle ilgili taleplerimizi ilettik. Gecenin bu vaktinde bize vakit ayıran Sayın Bakanımıza teşekkür ederim”. İfadelerini kullandı.

TARIM BAKANI YARDIMCISI IŞIKGECE’Yİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Kayabağlar Belde Belediye Başkanı Salim Seven ile birlikte Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ayşe Ayşin Işıkgece’yi ziyaret etti.

Ziyarette ilimizdeki tarım ve hayvancılık faaliyetleri ile ilgili talapleri ilettiklerini belirten,AK Parti SiirtMilletvekili Osman Ören, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Işıkgece'ye göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.