Bu haber kez okundu.

OSMAN ÖREN, HELVACILAR ÇARŞISI ESNAFINI ZİYARET ETTİ
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Cumhuriyet Caddesi ve Helvacılar çarşısı  esnafıyla bir araya geldi. 

Ayağının tozuyla Ankara’dan gelen Siirt Milletvekili Osman Ören bugün AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç ile birlikte sebze hali ve küçük sanayi sitesi esnaf ziyaretinin ardından Cumhuriyet Caddesi ve Helvacılar çarşısı esnafını ziyaret etti.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Cumhuriyet ve Helvacılar çarşı esnaflarını ziyaret ederek, kendileriyle bir süre sohbet etti, sorun ve taleplerini dinledi. Esnafın sormuş olduğu kentsel dönüşüm ile ilgili bilgiler verdi.

 Bu tür ziyaretleri önemsediğini belirten Osman Ören, "Siirt'te AK Parti olarak her zaman halkımızın yanındayız. Yanlarında olmaya devam edeceğiz. Amacımız, huzur ve güven içinde vatandaşlarımızın yaşam kalitesini arttırmaktır" dedi.

Ören,dün olduğu gibi bugün de yarın da esnaf kardeşlerimizle birlikte olmaya devam edeceklerini söyledi.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.