Bu haber kez okundu.

Osman Ören, Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu’nu Ziyaret Etti
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu  ziyaret etti.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, ilimizin sorun ve taleplerini, yürütülen yatırım ve projeleri bakanımıza ileterek, İlimizde devam eden yatırımlarımızın son durumunu görüşerek, istişarelerde bulunduk. Amacımız, Siirttimizi daha çok kalkındırmak, vatandaşlarımızın yaşam standartlarını daha da yükseltmektir Bakanımıza ilimize göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyoruz.

Osman Ören , ” Medeniyetler diyarı, barış ve kardeşlik şehri Siirt’imiz için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. "Amacımız ilimizin daha çok yatırım alması, bundan sonrada bakanlıkların kapısını sürekli aşındıracak ve ilimize daha çok kaynak aktarılmasını sağlayacağız. “ İfadelerini kullandı.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, ziyaretinden dolayı Osman Ören’e  teşekkür ederek, kentin yatırımlarına desteklerin devam edeceğini belitti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.