Bu haber kez okundu.

Osman Ören, Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Yatan Hastaları Ziyaret Etti
banner229

 AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek “acil şifalar” diledi.
AK Parti Milletvekili Osman Ören, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde farklı servislerinde yatan ve tedavileri devam eden hastaları, hasta yakınlarını ve hastane personelini ziyaret etti, sohbetlerde bulundu, istekleri olup olmadığını sordu.

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki servisleri gezen Milletvekili Ören, tedavileri süren hastalara ‘geçmiş olsun’ dileklerini ileterek sıkıntılarını dinledi.
Hastalarla bir süre sohbet eden ve tedavi süreçleri hakkında bilgi alan Ören, “İyi ve kötü günde daima vatandaşlarımızın yanındayız” diyerek, tüm hastalara acil şifalar diledi.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören’e ziyaret edilen hastalar kendilerini ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.