Bu haber kez okundu.

Osman Ören Duyurdu; Kurtalan Fen Lisesi Yeni Eğitim-Öğretim Yılında Öğrenci Alacak
banner229

Siirt’in merkez ilçedekinin ardından ikinci Fen Lisesi olacak olan Kurtalan Fen Lisesi 2022-2023 eğitim ve öğretim yılında öğrenime başlıyor. Lise de ilk yıl iki şube de 60 öğrenci öğrenim görecek.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada “Kurtalan İlçemizde 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında “Kurtalan Fen Lisesi” adı altında bir Fen Lisesi hizmete açılıyor.

Kurtalan Fen Lisesi 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında 60 öğrenci ile 2 şube olarak eğitime başlıyor. Uzun zamandır Kurtalan İlçemize bir Fen Lisesi kurulması yönünde yoğun çalışmalarımız oldu.

Siirt’te eğitim ve öğretime büyük katkısı olacağına inandığım bu okulun Kurtalan İlçemize getirilmesi konusunda emeği geçenlere şükranlarımı sunarım. İlçemize hayırlı olsun.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.