Bu haber kez okundu.

Osman Ören, Depremde Vefat Eden Vatandaşlarımız İçin Taziye Mesajı Yayınladı
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında, "Yaşanan deprem felaketinde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun." ifadesini kullandı.

Osman Ören yayınladığı mesajında; Kahramanmaraş merkezli, "Asrın Felaketi" olarak nitelendirilen 2 büyük depremin meydana gelmesi sonucu afet bölgelerinde hayatlarını kaybeden Siirtli hemşehrilerimizin ailelerine (ORAN, AKSU, BİLİM, AYAZ, SEZEN, ÖZBAY, BARAN, ÇİÇEK, EROĞLU, KARABAŞ, AKABULUT, KAVAK, TOPRAK ) rabbimden sabır niyaz ediyorum.

İlk günden bu yana afet bölgesindeki gelişmelere bizatihi iştirak ile yakınen tanık olanlardan biri olarak meydana gelen felaket yaralarının sarılması için tüm birimlerimizin ivedilikle insanüstü bir çaba içinde bulunduğunun bilgisi ile vatandaşlarımıza metanet diliyorum. Milletimizin başı sağolsun.

Osman ÖREN

AK Parti Siirt Milletvekili

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.