Bu haber kez okundu.

Osman Ören'den Vatandaşlara "Evde Kal" Çağrısı
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören sosyal medya hesabından "Evde Kal" çağrısında bulundu.

Osman Ören, sosyal medya hesabından yaptığı çağrıda; Kıymetli Hemşerilerim , Büyük felaketler yaşamın bir gerçeğidir. İnsanlara düşen görev bundan en az hasarla çıkmak, dersler çıkarmaktır.

Bunun için de ÇABUK, DOĞRU ve ETKİN kararlar gerekmektedir.Hükümetimiz bu konuda gereken her şeyi yapmaktadır. Görünen o ki, COVİD-19 başlangıçta yeterli olmıyan Şahsi tedbirlerimizin bedelini bize çıkaracaktır.

Her birimiz kendi tedbirimizi almasak Şehrimizde Bulaş artacak, hasta sayımız çoğalacak, (Allah muhafaza )vefatlarımız olacaktır.

Bu uğraşta en önemli aktörlerden biri de bireydir, biziz. Olabilirlik ölçüsünde toplumdan kendisini soyutlamış,  bireysel hijyeni sağlamış, fiziki mesafe kuralına uymuş, hastalığa direncini artıracak diyet ve tedbirleri uygulamış kişi bu uğraşta başta kendisine olmak üzere, ailesine ve topluma en hayırlı katkıyı sağlamış olacaktır.

Bu süreçte kamu otoritesi ve halkımızın gayreti, saglık ekiplerimizin nitelik ve niceliği, ekipmanlarımızın yeterliliği, fiziki alt yapımızın kapasitesi en büyük şansımızdır.

Tedbirlerimizin hızı Covid-19’un  Bulaşma  hızını geçerse başarılı olacağız. Aksini düşünmek bile istemem. Başarıda en büyük görev bize düşmektedir. Gayretlerimiz bizimle beraber onlarca hatta yüzlerce insanımızın hayatını kurtarabilecektir.

CENAB-I HAK buyurur ki “bir insanın hayatını kurtarmak, bütün kainatın hayatını kurtarmakla eş değerdir.”

(Maide-32.ayet) Bu güzel insanlardan biri olmak istemezmisiniz.? Cumanız Mübarek Olsun. Selam ve Dua ile...

Osman Ören Siirt Milletvekili

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.