Bu haber kez okundu.

Osman Ören, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Destek İstedi
banner229

AK Parti 27. Dönem Siirt Milletvekili Osman Ören, 28 Mayıs seçimleri için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi. 

Osman Ören, Tillo Caddesi, Helvacılar çarşısı , Ulu Cami civarı , eski Hastane Caddesi esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek, kendilerine hayırlı işler dileyerek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi.

Cumhurbaşkanımız için sahada geziyor olmak bizim için büyük bir onur”

AK Parti 27. Dönem Siirt Milletvekili Osman Ören, “Bu sefer görevimiz çok daha büyük ve onurlu bir görev. Cumhurbaşkanımız için sahada geziyor olmak bizim için büyük bir onur. Özellikle bizlerin  cumhurbaşkanımıza vefa borcumuz var. 

Son 20 senede AK Parti hükümetimizin yaptıklarını anlattığımız zaman, herkesin elini vicdanına koyduğunda cumhurbaşkanımızın hakkını teslim ettiğini görüyoruz” dedi.

Sahanın çok güzel olduğunu söyleyen Osman Ören, “Pazar gününe az kaldı. Her geçen gün sahaya ilk çıktığımız günden beri ibre hep yukarıya doğru gitti. Daha da yukarıya doğru gidecek. İnsanlarımızın cumhurbaşkanımıza olan güveni, teveccühü çok fazla. Bu da bizi mutlu ediyor” diye konuştu.

Ören, ayrıca hayatta olabileceğimiz en güzel yerin bu milletin, memleketin insanının duasında ve gönlünde olabilmek olduğunu ve bizlere her zaman gönlünü açan hemşehrilerime teşekkürlerimi sunuyorum.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.